Cansu Dere se oprostila od serije Sadakatsiz

Sadakatsiz / Neveran, impresivna serija Kanala D, koja traje dve sezone, oprostila se od publike svojom 60. epizodom, koja je emitovana u sredu, 25. maja. Projekat je zaista bio veoma dobro gledan i kvalitetan.

Cansu Dere se oprostila od serije Sadakatsiz

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Adaptiran iz BBS-ijeve serije Doktor Foster i sa Cansu Dere, Caner Cindoruk i Melis Sezen u glavnim ulogama, projekat Sadakatsiz je svojim finalom ostavio trag na ekranima. Tokom obe sezone serija je imala dobru gledanost i privlačila veliki broj gledalaca. Komentari na društvenim mrežama o ovom projektu su zaista bili veoma pozitivni i pohvalni.

Poznata turska glumica Cansu Dere, koja je dala život liku Asye, koju je suprug prevario u seriji, i jedna od vodećih glumaca u ovom projektu, koja se sa interesovanjem prati od dana kada je emitovana, i ispričana je priča o obmani, oprostila se od njenog lika i publike svojim deljenjem na društvenim mrežama.

Glumica nije želela previše da duži i zamara. Oproštaj Cansu Dere od serije Sadakatsiz u kojoj je ponovo pokazala svoj veliki glumački kvalitet bio je kratak i precizan. Glumica je podelila svoj Instagram nalog fotografiju uz koju je napisala: "Kraj. Hvala svima koji su nas pratili”.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Dere je poznata po tome da je zaista prava umetnica. O svom poslu govorila je u jednom intervjuu:

“Glumom se nikada nisam bavila zbog slave. Uloge  zaista biram pažljivo, i to jedino kada u meni izazovu posebnu emociju. Nemam potrebu za eksponiranjem jer sebe smatram, pre svega, umetnicom” – i zaista Cansu Dere to jeste.

NOVO - Burcu Biricik broji dane do odmora

By: TV Exposed