Can Yaman nastavlja promociju svog brenda širom sveta

Turski glumac Can Yaman nastavlja svoju promociju u svim krajevima sveta. Kada je to u pitanju, pitanje je da li neko može da drži tempo kao Can.

Can Yaman nastavlja promociju svog brenda širom sveta

Foto Credits: IMDB

Prekretnica u njegovoj glumačkoj karijeri je bez dileme serije Erkenci Kus. Ta TV serija je bila veoma popularna u mnogim zemljama, a pogotovo u Italiji. Glumac je zahvaljujući ulozi u tom projektu dobio veliki broj fanova u toj zemlji. Pre izvesnog perioda je doneo odluku da se nastani u Italiji, odluku koja se sa ove tačke gledišta pokazuje kao veoma dobra.

Can je prethodnih dana bio deo Venecijanskog filmskog festivala. Radio je i na sopstvenom brendu, odnosno na parfemu pod nazivom „Mania“ koji je uspešno promovisao. Glumac je rešen da preko ovog parfema pronese svoje ime po celom svetu. Yaman je istakao da mu nije cilj da zaradi novac, već da brendira svoje ime. Deo zarade će uplatiti i u humanitarne svrhe. Cena njegovog parfema u Turskoj iznosi 1.500 lira. Can Yaman je najavio da će deo iznosa koji je zaradio prodajom parfema koji je već rasprodat donirati asocijaciji koju ju on osnovao za pomoć deci.

Turski glumac je nedavno boravio i u Beogradu, u poseti prodavnici kompanije Tudors čije je zaštitno lice i oduševio pripadnice lepšeg pola.

NOVO - Početak serija Uzak Sehrin Masali i Icimizden Biri sa ne baš sjajnim rejtingom

 By: Milt-TV Exposed