Da li Tozluyaka može opstati pored tri dobre serije nedeljom?!

Turska TV serija Tozluyaka, koja se sa publikom susreće na ekranu Fox TV-a, jedna je od produkcija koja je počela tokom leta, i uprkos ukidanju mnogih sličnih serija, ipak je pokazala uspeh na ekranu.

Da li Tozluyaka može opstati pored tri dobre serije nedeljom?!

Foto Credits: IMDB

Važni letnji serijali kao što su Seversin, Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu, Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, Mukemmel Eslesme / Savršen spoj, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe nizali su se jedan za drugim.

Konačno, otkriveno je da će se TV serija Duy Beni / Čuj me koja je takodje počela letos završiti sledeće nedelje u epizodi 20. Ova situacija takođe objašnjava koliko je važan otpor serije Tozluyaka. Serija koja je odolela finalu, Tozluyaka, i dalje stoji i opstaje u etru dok se letnje serije završavaju jedna po jedna!  

Ističući se kao omladinska serija, Tozluyaka će se u nedelju, 13. novembra, sastati sa publikom svojom 20. novom epizodom na turskom kanalu Fox TV. Kuriozitet je bio koliko će se serija, koja je opstala uz veliko interesovanje publike u total kategoriji rejtinga, nastaviti. Očekuje se da će na Tozluyaku negativno uticati dobar debi serije Guzel Gunler / Dobri dani, koja je počela prošle nedelje i danas emituje epizodu 2, kao i već veoma popularne TV serije Yargi / Presuda i Teskilat / Organizacija.

 NOVO -  Hande Ercel otkrila da li se pomirila sa Keremom Bursinom!

By: TV Exposed