Odlično raspoloženje na setu serije Tozluyaka (FOTO)

Serija Tozluyaka, koja se emituje na ekranima Fox TV-a i koja je od prvog dana emitovanja pokazala veoma uspešan rejting, došla je do izražaja kao jedno od najboljih ostvarenja ove letnje sezone.

Odlično raspoloženje na setu serije Tozluyaka (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Serija takođe privlači pažnju svojom glumačkom ekipom. Glumci mladje generacije prate iskusne glumce u seriji Tozluyaka. Emre Kinay, Dolunay Soysert, Tayanc Ayaydun, Nur Yazar, Nebil Sayin, Kadim Yasar i Begum Birgoren privukli su pažnju kao iskusna imena u seriji, sa mladim glumcima među kojima su Kaan Mirac Sezen, Cagla Simsek, Ecem Calhan, Ulvi Kahyaoglu i Serra Pirrinc. Svi su postali veoma cenjeni zbog svojih nastupa u ovoj TV seriji.

Deljene fotografije sa seta TV serije Tozluyaka pokazuju da su se glumci dobro slagali i odlično slažu, pa čak i da su se veoma zabavljali tokom snimanja kadrova za ovaj projekat. U Tozluyaki, glavna glumica Dolunay Soysert, koja igra majku likovima Derya i Ali, i Kaan Mirac Sezen, sjajna zvezda serije, takođe privlače pažnju svojom energijom van seta.

Objave glumaca na društvenim mrežama pokazuju da se odlično slažu van seta. Objava Dolunay Soysert na Instagramu, u kojoj je napisala: „I mi smo se zapravo dobro zabavljali pre nego što je mačka došla i zaškiljila nam oči.“, očarala je fanove serije.

Dobro raspoloženje i odlična energija su se bez dileme preneli i na ekrane i serija dobija i dalje veoma dobre komentare i dobar rejting.

View this post on Instagram

A post shared by Dolunay Soysert (@dolibom)

NOVO - Koliko može nova dnevna serija Yazgi / Sudbina?!

By: TV Exposed