Hande Ercel ponovo u centru pažnje (FOTO)

Hande Ercel je nedavno postala traženo lice brendova. Glumica, koja je dostigla popriličan broj pratilaca, posebno na društvenim mrežama, dobija veliki broj ponuda.

Hande Ercel ponovo u centru pažnje (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Hande Ercel trenutno ima 29 miliona pratilaca na Instagramu. O Hande, kao o imenu koje ne silazi sa trendinga društvenih mreža nakon emitovanja TV serije Sen Cal Kapimi u više od 80 zemalja, mnogo se priča i stalno je na dnevnom redu. Iako Ercel već dugo nije uključena u neki novi projekat, ona je skoro uvek u trendingu.

Nakon što je proteklih meseci sklopila ugovor sa Disney Plusom, glumica je postala i jedan od brend ambasadora ove digitalne platforme u Turskoj. Još nije jasno u kojoj će produkciji Disney plusa učestvovati, ali se ta informacija željno iščekuje. Od posebnog značaja u njenoj karijeri biće i činjenica da će glumica igrati u seriji ili filmu ove platforme, koji se prikazuje u mnogim zemljama sveta.

Glumica je neko vreme i zaštitno lice brenda Nocturne. Nedavno se pojavila ispred objektiva za novu sezonsku odeću kompanije. Nakon što je podelila prvu fotografiju, dobila je veliki broj pohvala, komentara i lajkova. Jedna od poza koju je Ercel dala za Nocturne, u kojoj je bila zaštitno lice reklame je podeljena. Prvi kadar sa snimanja nove sezone brenda naišao je na veliko interesovanje fanova Hande Ercel, a glumica je ponovo zauzela centar pažnje svojom lepotom.

Evo poze talentovane turske glumice kojoj se veoma divi i široko se govori.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Priča o Omeru kojeg tumači Murat Yildirim duboko će šokirati publiku serije Teskilat!

By: TV Exposed