Rabia Soyturk u glavnoj ulozi u novoj seriji

Turska serija Benim Adim Melek sa Nehir Erdogan i Kutsi u glavnim ulogama, trajala je dve sezone na TRT 1. Rabia Soyturk, koja je igrala Defne, bila je jedna od mladih glumaca serije koja se istakla. Talentovana glumica se vraća na TV ekrane novom serijom, ali i glavnom ulogom.

Rabia Soyturk u glavnoj ulozi u novoj seriji

Foto Credits: RiriNano

Rabia Soyturk, koja je studirala pozorište i glumu u Kulturnom centru Sadri Alisik, ušla je u svet TV serija sa Emmi nagrađenom serijom Sahsiyet / Ličnost. Soyturk je imala veoma dobru glumačku predstavu u ovoj seriji. Zatim je glumila u TV serijama Cukurdakiler i Gulperi.

Najveći uspeh, odnosno najzapaženija uloga Rabie Soyturk bila je u TV seriji Benim Adim Melek, koja je svojevremeno bila zaista popularna i rado gledana.

Rabia, koja je igrala Defne, kćerku od Melek, koju u seriji tumačila Nehir Erdogan, privukla je zaista dosta pažnje. Zatim je glumica preuzela ulogu u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu.

Rabia Soyturk se prvi put vraća na ekrane novom TV serijom u kojoj će preuzeti glavnu ulogu. Prema vestima novinarke Birsen Altuntas, Soyturk će preuzeti glavnu ulogu u letnjoj seriji Duy Beni / Čuj me, koju će za Star TV snimati Surec Film.

U narednom periodu imaćemo mnogo više informacija o ovoj novoj televizijskoj seriji.

NOVO - Fanovi Cemre Baysel dele istu zabrinutost!

By: TV Exposed