Fanovi Cemre Baysel dele istu zabrinutost!

Glumica Cemre Baysel, koja se nedavno pojavila na ekranu u seriji Baht Oyunu koja se emitovala na Kanalu D, uskoro će ponovo sresti svoje obožavaoce na televizijskim ekranima. U pitanju je nova serija, koja počinje uskoro.

Fanovi Cemre Baysel dele istu zabrinutost!

Foto Credits: DiziCentral

Nova turska TV serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, u kojoj je glumica deli glavnu ulogu sa Burakom Celikom, u utorak, 7. juna, prvom epizodom dočekaće publiku na turskom Fox TV-u.

Objavljen je i trejler nove serije, a iz komentara na društvenim mrežama primećeno je da je dugo očekivana romantična humoristična serija ponovo obradovala publiku. Međutim, fanovi Cemre Baysel imaju i dele jednu zabrinutost. Neki komentari na objavu glumice, koja je objavila promociju svoje nove serije na svom Instagram nalogu, otkrili su ovu zabrinutost.

Cemre je u opisu ove objave napisala „Veoma smo uzbuđeni“. Fanovi glumice takođe su izrazili svoje uzbuđenje u svojim komentarima.

Međutim, neki od njenih pratilaca izrazili su zabrinutost zbog rejtinga. Obožavaoci ove mlade turske glumice, koji su izjavili da se već od uvoda serije moglo nagovestiti da će to biti veoma dobra serija, skrenuli su pažnju komentarima „Nadamo se da će rejting ovog puta biti fer i dobar.“.

Ovo bi zaista moglo da bude veoma značajno, pogotovo kada se u vidu ima činjenica da će se serija emitovati na Fox TV-u, koji je verovatno i najnemilosrdniji kada su u pitanju turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Alperen Duymaz dao odgovor na vesti o razvodu!

By: TV Exposed