Priča o Omeru kojeg tumači Murat Yildirim duboko će šokirati publiku serije Teskilat!

U trećoj sezoni turske TV serije Teskilat / Organizacija došlo je do toliko velike promene da će mnogi obožavaoci serije biti šokirani u novoj 49. epizodi, koja će biti emitovana na TRT1 u nedelju, 2. oktobra u 20 časova.

Priča o Omeru kojeg tumači Murat Yildirim duboko će šokirati publiku serije Teskilat!

Foto Credits: Haberler

Ekipa serije Teskilat, koja nakon Ankare nastavlja da se snima u Istanbulu, privući će publiku scenama prepunim akcije. Priča o Omeru, kojeg tumači Murat Yildirim, duboko će šokirati publiku. Još jedan detalj je naterao publiku da se zapita kroz šta je Omer prošao sa Zehrom u prošlosti. Duo Murat Yildirim i Deniz Baysal ući će u veliku borbu za povećanje interesovanja publike nakon druge sezone serije Teskilat / Organizacija koja je imala promenjiv, ali dobar rejting.

U trećoj sezoni ove serije turskog nacionalnog kanala TRT 1, detalji priče Omerovog lika privlače pažnju, a projekat se sprema da svojim obnovljenim kadrom i pričom ostavi trag na ekranu. Glumac Murat Yildirim, koji se pridružio glumačkoj ekipi serije Teskilat, koja se sprema da osmisli agendu sa svojom obnovljenom pričom i glumačkom postavom u trećoj sezoni, zainteresovao je mnoge likom Omera kog će glumiti.

Tim, koji će u trećoj sezoni nastaviti sa radom u Istanbulu, zakoračiće u novu eru. Omer, koji je svojom odlučnošću i vrhunskim talentom postao miljenik Nacionalne obaveštajne organizacije, pridružiće se timu u Istanbulu. Omer je odrastao bez oca i kao mlad nosio teret svoje porodice, Omerov svet je uništen kada je njegov brat Oguz Kagan upao u zasedu od strane neprijatelja, a Omer, koji se zakleo na osvetu, moraće da se suoči sa činjenicama koje ne može da predvidi dok se traga za odgovornima za incident.

NOVO - Devrim Ozkan i Ertan Saban nose seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna!

By: TV Exposed