Oktay Kaynarca angažovao prvog glumca za novu seriju - njemu dobro poznato lice!

Intenzivnim tempom se nastavljaju pripreme za novu tursku TV seriju Ben Bu Cihana Sıgmazam, koja se očekuje u septembru na ATV TV-u.

Oktay Kaynarca angažovao prvog glumca za novu seriju - njemu dobro poznato lice!

Foto Credits: DiziCentral

 S jedne strane, dok se rad na pisanju scenarija nastavlja, s druge strane, Oktay Kaynarka se sastaje sa imenima za koja želi da učestvuju u seriji. Prvi glumac pojavio se u novoj seriji Oktaya Kaynarke, za kojeg je poznato da se sastaje sa Birce Akalay, kojoj nudi glavnu žensku ulogu.

Ispostavilo se da će Vasfi Arsan Celik biti u glumačkoj postavi serije. Celik, koji je igrao ulogu sa Oktayem Kaynarkom u seriji Kurtlar Vadisi / Dolina vukova, takođe se pojavio zajedno sa njim i u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

Vasfi Arsan Celik, koji se nedavno pojavio u ATV TV seriji pod nazivom Yalniz Kurt i u seriji turskog nacionalnog kanala TRT1 pod nazivom Alparslan Buyuk Selcuklu, sada se priprema za seriju Ben Bu Cihana Sigmazam. Činjenica da je glumac ranije učestvovao u dve različite serije sa Kaynarkom, privukla je veliku pažnju kao važan detalj za novu produkciju.

Serija, čije se snimanje očekuje u junu, biće jedna od impresivnih produkcija nove sezone, barem prema najavama. Reditelj Onur Tan takođe pravi važne aranžmane za projekat, u kojem će Oktay Kaynarka učestvovati i kao producent i kao glavni glumac.

NOVO - Oproštaj od serije Masumlar Apartmani

By: TV Exposed