Burak Sergen se priprema za novu TV seriju

Turski glumac Burak Sergen ponovo je pomalo iznenadio odlukom oko novog projekta. Glumac, koji je dugo učestvovao u liku Haluka u TV seriji Sadakatsiz, prošlog meseca se oprostio od priče, odnosno ovog projekta.

Burak Sergen se priprema za novu TV seriju

Foto Credits: Internet Haber

Burak Sergen, koji je rođen u Ankari 1961. godine i dalje impresionira efikasnom glumom u projektima u kojima učestvuje i bez problema pronalazi nove poslove.

Karijera Buraka Sergena, kog smo gledali u zaista različitim ulogama u TV serijama, puna je uspešnih radova. Kada pogledamo poslednje godine, možemo videti ovog iskusnog glumca u veoma značajnim projektima.

Burak, koji je u proteklom periodu potpisivao jedan za drugim projekte, uradio je veoma efektne radove, počevši od lika Galipa u TV seriji Kara Sevda 2015. godine. Posle lika Bajkala u seriji Cukur, ovaj glumac koji je oduševio Ilhanom u seriji Halka, pojavio se pred publikom kao Fejaz u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

Glumac, koji je kratko bio u seriji Akinci, potom je preuzeo značajnu ulogu u TV seriji Sadakatsiz. Poznati glumac, koji se u prvom periodu pandemije razboleo i koji je na odeljenju intenzivne nege u bolnici ostao 45 dana, nastavio je da učestvuje na snimanjima nakon što se oporavio.

Buraka Sergena u narednom periodu gledaćemo na ekranima turskog Fox TV-a. Sergen se priključio glumačkoj ekipi serije o kojoj se sve više priča – Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini. Biće to njegov 41 projekat u glumačkoj karijeri. Podatak za zaista svaki respekt.

NOVO - Velika prilika za Sude Zulal Guler

By: Milt-TV Exposed