Ilker Kizmaz u seriji Yalanci ve Mumlari / Lažov i sveće

Turska serija Yalanci ve Mumlari / Lažov i sveće će imati svoju premijeru u novoj televizijskoj sezoni. Danas nam stižu vesti vezane za glumački kadar ovog projekta.

Ilker Kizmaz u seriji Yalanci ve Mumlari / Lažov i sveće

Foto Credits: Internet Haber

Seriji se priključio jedan novi glumac. Ilker Kizmaz je potpisao ugovor za ulogu u ovom novom televizijskom projektu. Za sada nema informacija koju ulogu će on tumačiti u seriji Yalanci ve Mumlari. Glavne uloge u seriji Lažov i sveće će tumačiti Feyyaz Duman, Ceren Moray, Safark Pekdemir i Burcu Golgedar. Uloge u ovoj novoj turskoj seriji će imati i Elcin Sangu i Melike Guner. Režiser je Koray Kerimoglu. Scenario za ovaj projekat piše Nermin Yildirim.

Ilker Kizmaz je rođen 9. septembra 1975. godine u Izmiru, Turska. Iza sebe ima čak trideset uloga. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Uyanis: Buyuk Selcuklu. U prvoj sezoni te serije je glumio Arslantasa.

Pre toga je radio na još dve istorijske serije. Glumio je Mustafu Kemala Pasu u seriji Ya Istiklal Ya Olum. Pre toga je tumačio lik Sehzadea Mehmeda u seriji Abdulhamid. Veliku popularnost stekao je u seriji Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav. U tom projektu je u 79 epizoda glumio Nihata Onala. Prvu malo ozbiljniju ulogu imao je u seriji Yeter Anne, 2002. godine.

NOVO - Eren Oren kao novi negativac u seriji Kardeslerim / Moja braća

 By: Milt-TV Exposed