Koronavirus i na setu serije Alev Alev

Epidemija koronavirusa ponovo stvara velike probleme širom sveta. Situacija je podjednako problematična i na setovima turskih serija. Novi slučaj koronavirusa zabeležen je u ekipi koja snima novu seriju Alev Alev. Režiser ove serije, Ahmet Katiksiz je pozitivan na koronu. Za sada nema najava da će nova situacija uticati na snimanje i emitovanje serije. Podsećamo, Alev ...

Koronavirus i na setu serije Alev Alev

Epidemija koronavirusa ponovo stvara velike probleme širom sveta.

Situacija je podjednako problematična i na setovima turskih serija. Novi slučaj koronavirusa zabeležen je u ekipi koja snima novu seriju Alev Alev. Režiser ove serije, Ahmet Katiksiz je pozitivan na koronu. Za sada nema najava da će nova situacija uticati na snimanje i emitovanje serije.

Podsećamo, Alev Alev je nova dramska serija. U glavnoj ulogama su Hazar Erguclu, Dilan Cicek Deniz i Demet Evgar. Na ekranima će se naći priče tri žene čiji su životi otišli u neočekivanim pravcima. Serija će prema ljudima iz produkcije biti izvor inspiracije za mnoge ljude, predstavljajući publici moćne žene koje imaju priliku da se ne potčine sopstvenoj sudbini, u skladu sa svojim izborima.

Premijera je zakazana za četvrtak, 5. novembar na Show TV-u. Sve epizode ove nove serije moći ćete da gledate na na MOVTEX.COM.

NOVO - Burcu Kiratli kao vojnik specijalnih snaga

By: TV Exposed