Akin Akinozu u novoj turskoj seriji Kaderimin Oyunu!

Turski glumac Akin Akinozu potpisao je ugovor za novu ulogu. Glumac će se pojaviti u novoj seriji koja će biti emitovana na televizijskom kanalu Star TV.

Akin Akinozu u novoj turskoj seriji Kaderimin Oyunu!

Foto Credits: IMDB

Akin Akinozu će tumačiti glavnu ulogu u seriji pod nazivom Kaderimin Oyunu. Poznato je i ko će biti njegova partnerka na sceni. Uz Akina gledaćemo Oyku Karayel. Sarp Apak je takođe u glumačkoj ekipi ove nove turske serije. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije NGM Company. Producent na ovom projektu je Emre Karakusak. Na poziciji režisera je Nazli Nepturk. Scenario piše Gul Abus Semerci.

Priča u ovoj seriji će pratiti tridesetgodišnju ženu, Asiye, koja je imala teško detinjstvo zbog njene maćehe. Sa sedamnaest godina udala se za Cemala i ubzo postala majka dvoje dece. Ipak, siromaštvo je zadesilo njenog supruga i on je odlučio da napusti porodicu i otpočne život sa jednom bogatašicom. Asiyin život se menja kada upozna Mahira...

Još uvek nije potvrđen datum premijere serije Kaderimin Oyunu. Očekuje da to bude uskoro poznato i da serija ubrzo i počne.

NOVO - Cuneyt Arkin se oprostio od serije Kurulus Osman

 By: Milt-TV Exposed