Osam novih likova u novoj sezoni serije Yargi / Presuda!

Tim se okupio na setu i počeo da snima TV seriju Yargi / Presuda, koja će svoju treću sezonu početi u nedelju, 24. septembra na Kanalu D.

Osam novih likova u novoj sezoni serije Yargi / Presuda!

Foto Credits: DiziCentral

Objavljen je i trejler nove sezone serije i obračun Ceylin i Ilgaza je bio srceparajući. Počinje period u kome će scenaristkinja Sema Ergenekon ponovo držati publiku prikovanu za ekran iznenađenjima u scenariju.

Dok je publika briznula u plač  kada su se Ilgaz i Ceylin sreli u finalu prošle sezone, emotivni obračun njih dvoje u prvom trejleru objavljenom iz nove sezone povećao je radoznalost i za prvu epizodu i za sezonu.

Još jedan element radoznalosti je o tome koje promene će se desiti u priči. U scenariju serije napravljene su značajne novine, a ono što jasno pokazuje ovakvu situaciju može se razumeti iz imena koja učestvuju u projektu.

Nova imena pridružila su se glumačkoj ekipi u 3. sezoni Yargi / Presuda.

U trećoj sezoni seriji se pridružilo osmoro novih glumaca. Ova situacija pokazuje da ćemo se suočiti sa velikom promenom scenarija.

Mnogo novih likova

Nova imena u glumačkom kadru serije Yargi su Ferit Kaya, Seda Turkmen, Muge Bayramoglu, Cagla Demir, Alikan Altun, Ulvi Kahyaoglu, Ozlem Tiray i Aysen Sezerel.

Ferit Kaya, jedno od novih imena koje će doneti novi dah u priču, daće život Osmanovom poslovnom partneru Kanu. Seda Turkmen će se pojaviti pred publikom sa likom Erenove ljubavnice Dilek.

Gledaćemo Muge Bayramoglu u liku po imenu Nila, advokatice koji radi sa Jektom. Cagla Demir će igrati lik Ilgazove pomoćnice, Ele.

Aysen Sezerel će glumiti lik Nadide, koja se ove sezone pridružuje priči kao glavni javni tužilac. Alican Altun će igrati Nadidinog pomoćnika Yigita.

U seriji Yargi / Presuda u kojoj ćemo gledati Ulvija Kahyaoglua kao novog mladog tužioca Efea, Ozlem Turaj će igrati Dilekovu stariju sestru Filiz.

Uzbudljiva treća sezona serije Presuda biće na Kanalu D od 24. septembra!

NOVO - Otkriveno kada počinje treća sezona turske serije Yargi / Presuda

By: TV Exposed