Ozge Yagiz o počecima svoje karijere

Ozge Yagız, koja je među najzastupljenijim turskim glumicama na društvenim mrežama zbog toga što je privukla pažnju svojom glumom u dramskoj seriji Baba / Otaca koja se emituje na kanalu Show TV, bila je gošća naslovnice magazina MAG za april.

Ozge Yagiz o počecima svoje karijere

Foto Credits: Haberturk

Otkriveno je da je Ozge Yagiz, koja je dve sezone glumila u seriji Yemin / Zakletva i zaljubila se u svog kolegu Gokberka Demircija kojeg je upoznala na setu, nedavno odlučila da raskine. Glumica je pre nekoliko atraktivno pozirala za magazin, ali je privukla pažnju i time što nije prekoračila svoje granice u pogledu seksualnosti.

Dok se pitao razlog za ovu iznenadnu odluku o razdvajanju ovog para, za koji se očekivalo da će se venčati, fanovi Ozge Yagiz takođe su bili veoma iznenađeni novim razvojem događaja. Nastavljajući svoj put uspešnim nastupom u TV seriji Baba, glumica je oduševila svojim posebnim pozama na fotografijama u magazinu MAG. Pažnju je svojim izjavama privukla i sama glumica, koja se zbog kvaliteta glume brzo popela na lestvici karijere.

Objašnjavajući kako je počela njena glumačka avantura, glumica je rekla: „Prvi posao sam dobila na audicijama na koje sam se prijavila prvi put i otišla na set sledećeg dana. Bio je to brz, uzbudljiv i strastven početak. Tako se nastavlja. Glad za učenjem je najveći faktor u poboljšanju sebe. Posmatranje, slušanje, razumevanje…”, izjavila je Ozge.

NOVO - Yagiz Can Konyali u seriji Hakim / Sudija

By: Milt-TV Exposed