Pauza u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Koronavirus nastavlja da pravi velike probleme na setu turskih televizijskih serija. Sve to uslovaljava pauze u emitovanju projekata. Prenosimo celu vest.

Pauza u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Foto Credits: IMDB

Najnoviji slučaj koronavirusa izbio je na setu serije Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona. Zbog toga je prekinuto snimanje ovog projekta. Iz produkcije i TV kanala je potvrđena vest da naredne nedelje neće biti emitovana nova epizoda. Ostaje da se vidi kakva će dalje biti situacija sa ovim neprijatnim virusom i ovom serijom. Odnosno, da li će biti još odlaganja.

Prekinuto je i snimanje turske istorijske serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Na setu te serije je zaraženo nekoliko glumaca. Među njima su Engin Altan Duzyatan, Ulas Tuna Astepe i Cemre Gumeli. Za sada nije poznato kako će novonastala situacija uticati na emitovanje ovog projekta. Još uvek nema potvrđenih vesti o odlaganju epizoda, što ne znači da ih neće ni biti.

Podsećamo, zbog situacije sa koronavirusom serija Yargi je pauzirana na dve nedelje. Takođe, virus se ponovo pojavio na setu serije Sve o braku, tako da je situacija generalno veoma komplikovana.

Nadamo se brzoj stabilizaciji i vraćanju u normalne tokove...

NOVO - Evo koliko zarađuju sinhronizatori dubbed serija u Turskoj

 By: Milt-TV Exposed