Seda Bakan – Ne mešam lična osećanja i posao!

Turska glumica Seda Bakan je dala novi intervju medijima. U njemu se osvrnula i na aktuelnu temu kojom se bave pripadnici medija u toj zemlji.

Seda Bakan – Ne mešam lična osećanja i posao!

Foto Credits: Aksam

Seda Bakan je u razgovoru sa medijima govorila o raznim temama. Potom je upitana šta misli o stavu Elcin Sangu, koja je izjavila u poslu ima ljudi sa kojima nikada ne bi želela i mogla da sarađuje. Seda je istakla da se u industriji dešavaju različite stvari. Naravno, imala je i ona situacija u kojima joj je bilo neprijatno sa nekim na setu. To je sve sastavni deo posla i normalno.

Bakan je rekla da se ona trudi da ne meša lična mišljenja i osećanja i posao. Kada radi, trudi se da bude pravi profesionalac.

U suprotnom ne bi mogla da radi u turskom šou-biznisu smatra ova glumica. Jednostavno, najvažnija stvar je da se posao koji je zadat uradi najbolje moguće, a sve ostalo je manje bitno. Kada je na setu, isključi sve ono što oseća prema nekoj osobi ili kako se ona oseća, sve što joj odvraća pažnju u tim trenucima je nebitno i ne razmišlja o takvim stvarima.

Zaista dobar stav, pravog profesionalca kakva Seda Bakan i jeste.

NOVO - Zabranjen nastavak serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Omlaz?!

 By: Milt-TV Exposed