Hazar Erguclu uživa u ulozi Dilber!

Zajedno sa svojim likom Dilber, Hazar Erguclu uživa što ostaje na dnevnom redu svojim radom!

Hazar Erguclu uživa u ulozi Dilber!

Foto Credits: Haberler

Jer glumcima možda nije tako lako da budu na dnevnom redu sa svojim ulogama.

U tom smislu, Hazar Erguclu izgleda kao jedno od najsrećnijih imena u turskim serijama u poslednje vreme.

Poznata glumica Hazar Erguclu je obično bila na dnevnom redu časopisa kroz svoje veze ili svoje objave na društvenim mrežama.

Uticaj serije

Međutim, ova situacija se promenila sa serijom Inci Taneleri | Biserna zrna. Dilber i Hazar Erguclu, drugi najznačajniji lik u seriji Inci Taneleri, odnosno glumica koja tumači lik, u seriji čiju priču je napisao i glavnu ulogu igra Yilmaz Erdogan, imali su priliku da još jednom pokažu svoje talente publici pred ekranom.

Glumica, koja je u svojoj karijeri ranije imala produkcije kao što su Kuzey Guney i Medcezir, veoma je iskusno ime. Uspeh Hazar Erguclu u ulozi paviljonske plesačice može se objasniti njenim napornim radom i činjenicom da situacija lika Dilber u priči duboko utiče na publiku.

Zahvaljujući seriji Inci Taneleri, koja je takođe postigla dobru gledanost, Hazar Erguclu već neko vreme uživa da bude na dnevnom redu sa svojim radom. Ne samo u tabloidnoj štampi, već i u okruženju društvenih mreža, brojna je publika koja već duže vreme raspravlja o glumici o njenom liku i nastupu.

NOVO - Mehmet Yilmaz Ak je sjajan u novom liku!

By: TV Exposed