Otkriveno kada počinje treća sezona turske serije Yargi / Presuda

Posle dve veoma dobre sezone, popularna turska TV serija Yargi / Presuda je ušla u ambiciozan proces pripreme za treću sezonu.

Otkriveno kada počinje treća sezona turske serije Yargi / Presuda

Foto Credits: Haberler

Sa nestrpljenjem se iščekuje kakva će iznenađenja u priči serije Yargi / Presuda u novom periodu napraviti scenaristkinja Sema Ergenekon.

Glavna stvar koja je privukla milione gledalaca tokom dve sezone serije bila je dinamičnost priče i događaji koji su stalno iznenađivali publiku tokom epizoda.

Serija Yargi / Presuda će svoju treću sezonu početi veoma ambiciozno.

Prva epizoda nove sezone 24. septembra

Nova epizoda ove popularne turske TV serije biće emitovana u nedelju, 24. septembra i gledaoci su veoma uzbuđeni zbog nastavka.

Serija, u kojoj igraju Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, koji briljiraju u svojim ulogama, novu sezonu započinje obračunom Ceylin i Ilgaza. Ovaj obračun će ugrejati srca onih koji gledaju ovaj projekat na TV ekranima. Veliku pažnju privukao je i trejler 3. sezone TV serije Yargi u kojoj smo čuli reči: „Tražio sam tvoj miris svuda.“.

Dugo očekivana treća sezona TV serije Kanala D, Yargi / Presuda, koja se radi u produkciji kompanije Ay Yapim, počinje 24. septembra.

Emotivni trenuci između Ilgaza i Ceylin u prvom trejleru objavljenom iz nove sezone već će naterati publiku do suza! Evo i pomenutog trejlera.

NOVO - Meksička serija Triada | Triptih – radnja i glumci

By: TV Exposed