Meksička serija Triada | Triptih – radnja i glumci

Triada | Triptih je meksička, dramatična, napeta web serija koju je producirala kompanija Argos Television za Netflix digitalnu platformu ove godine.

Meksička serija Triada | Triptih – radnja i glumci

Foto Credits: IMDB

Seriju Triada | Triptih je kreirala Leticija Lopez-Margali, a radnja je zasnovana na istinitoj priči. Pokrenuta je na Netflixu 22. februara 2023. godine.

U centru pažnje ove serije je Rebecca, Becca. Nakon što sazna da je po rođenju odvojena od svoje dve identične sestre, Rebecca kreće na opasno putovanje da otkrije istinu o svom poreklu.

Glumci

U glavnoj ulozi je Maite Perroni kao Rebecca «Becca» Fuentes / Tamara Sanchez / Aleida Trujano, Karla Gaytan je glumila tinejdžerku Beccu. Uloge imaju još David Chocarro kao Humberto Solana, Flavio Medina kao Eugenio Saenz, Ofelia Medina kao Pilar Mancera de Trujano, Claudia Lobo kao Dolores Lopez, Alejandra Araya kao Dolores (u mladosti), Nuria Bages kao Julia Batiz, Cassandra Bisogno kao Julia u mladosti. Pored njih u sporednim ulogama su bili Ana Layevska kao Maria Fernanda «Marifer», Bernardo Cruz kao Javi, Erick Terroba kao Beto, Adrian Ghar kao Ortega, Luciano Vittori kao Gonzalo, Ivan Carbajal kao Joaquin, Aldo Gallardo kao Rogelio, Vicky Araico kao Raquel, Hector Kotsifakis kao Quezada, Daniela Valdez kao Mila, Checo Perezcuadra kao Kevin.

Serija Triada | Triptih je počela da se snima 26. januara 2022. u Meksiko Sitiju. Dan kasnije, seriju je najavila glumica Maite Peroni zajedno sa spisateljicom Leticijom Lopez-Margali, putem zvaničnih naloga Netflixa na društvenim mrežama.

Snimanje serije Triada završeno je sredinom maja 2022. Premijera serije bila je 22. februara 2023. godine.

NOVO - Turska serija Askimiz Yeter / Naša ljubav je dovoljna – radnja i glumci

By: TV Exposed