Latino serija Quien mato a Sara | Ko je ubio Saru – radnja i uloge

Quien mato a Sara | Ko je ubio Saru je meksička drama i napeta serija koju je producirala kompanija Perro Azul za Netflix.

Latino serija Quien mato a Sara | Ko je ubio Saru – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Seriju Quien mato a Sara | Ko je ubio Saru je kreirao Jose Ignasio Valencuela, režirali su je David Ruiz i Bernardo de la Rosa, a producirali Alexis Fridman, Juan Urucurtu i Jose Ignasio Valencuela.

Trejler za seriju objavljen je 19. februara 2021. godine. Serija je premijerno prikazana 24. marta 2021.Dva dana kasnije, 26. marta Netflix je potvrdio da je serija produžena za drugu sezonu, koja je objavljena 19. maja 2021. godine.

Prva sezona serije Quien mato a Sara | Ko je ubio Saru postala je najbolja neengleska premijera u istoriji Netflixa u Sjedinjenim Državama (približno 55 miliona naloga je pogledalo ili počelo da gleda seriju u njenoj premijeri u prvom mesecu). Na kraju je emitovana i sezona 3 i u epizodi 24 je završen projekat.

U seriji pratimo Alexa. Pakleno sklon osveti i dokazivanju da mu je namešteno ubistvo njegove sestre, Alex namerava da otkrije mnogo više od pravog krivca za zločin.

Sinopsis po sezonama

Sezona 1 - Posle 18 godina zatvora, Alex tera članove porodice Laskano da plate za svoja zlodela. U pitanju je porodica koja mu je smestila ubistvo njegove sestre Sare da bi sačuvala svoje dobro ime.

Sezona 2 - Da bi izvršio svoju osvetu, Alex će morati da zaroni u mračnu psihu svoje sestre i prihvati činjenicu da nikada nije upoznao pravu Saru.

Sezona 3 - Alex otkriva da ima nećakinju koja je identična njegovoj sestri Sari, Nikandrov otac stoji iza svega što se desilo sa Sarom.

Uloge

Manolo Cardona kao Alejandro «Alex» Guzman Zaldivar, Leo Deluglio kao Alejandro «Alex» Guzman Zaldivar (u mladosti), Carolina Miranda kao Elisa Lazcano Toledo, Gines Garcia Millan kao Cesar Lazcano, Claudia Ramorez kao Mariana Toledo de Lazcano, Alejandro Nones kao Rodolfo Lazcano Toledo, Andres Baida kao Rodolfo Lazcano (u mladosti), Eugenio Siller kao Jose Maria «Chema» Lazcano Toledo, Polo Morin kao José María «Chema» Lazcano Toledo (u mladosti), Ximena Lamadrid kao Sara Guzman Zaldivar.

Tu su još Ana Lucia Domingue, Luis Roberto Guzman kao Lorenzo Rossi (sezone 1-2), Fatima Molina kao Clara Fernandez Galvez (sezone 1-2), Juan Carlos Remolina kao Sergio Hernandez (sezone 1-2), Inaki Godoy kao Bruno Lazcano Villasenor (sezone 1-2), Hector Jimenez kao Elroy Silva (sezone 1-2), Marco Zapata kao Elroy Silva (u mladosti), Marco Treviño kao El padre de Flor Sanchez i drugi.

NOVO - Sutra nas očekuje nova uzbudljiva epizoda serije Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed