Meksička serija Ingobernable | Neobuzdan – radnja i uloge

Ingobernable | Neobuzdan je meksička TV serija, politička drama s Kate del Castillo u glavnoj ulozi koja je premijerno prikazana na Netflix digitalnoj platformi 24. marta 2017. godine.

Meksička serija Ingobernable | Neobuzdan – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Izvršni producent serije Ingobernable | Neobuzdan je glavna glumica Kate del Castillo. Serija je urađena u produkciji kompanije Argos Comunicacion a snimana je u Mexico City-iju i San Dijegu (SAD).

Uloge

Uloge u seriji Ingobernable | Neobuzdan tumače: Kate del Castillo kao Emilia Urkuiza, Prva dama Meksika, Erik Haiser kao Diego Nava Martinez, predsednik Meksika, Alvaro Guerrero kao Jose Barkuet, sekretar unutrašnjih poslova, Erendira Ibarra kao Ana Vargas-Vest: šefica predsednikovog kabineta, Luis Roberto Guzman kao Pete Vazkuez: agent CIA-e, Alberto Guerra kao Canek Lagos, Luis Ernesto Franco kao Santiago Salazar.

Uloge u seriji imaju i Fernando Lujan kao Tomas Urkuiza, Lopez kao Chela Lagos, Marco Trevino kao Agustin Aguirre, sekretar za nacionalnu odbranu, Mariana Burelli kao Daniela Hurtado, Alicia Jaziz kao Maria Nava Urkuiza.

Tu su još i Aida Tamara Mazarrasa kao Zian Torres, Alessio Valentini Padilla kao Emiliano Nava Urkuiza,Maria del Carmen Farias kao Dolores Lagos,Harold Torres kao Chris Lopez i drugi

Radnja serije

Predsednički par Meksika teži ka unutrašnjem miru u svojoj zemlji, ali to je otežano jer se pred njima pojave neki nepredviđeni izazovi i skanda velikih razmera.

Misteriozna svadja pred razvod braka, dovodi Emiliju suprugu Meksičkog predsednika, u potpuni haos, koja menja tok njenog života. U sva državna dešavanja je uključen i njen otac, bogati biznismen, što njenu kompletnu situaciju dodatno otežava.

Nepravedno optužena, Emilija postaje begunac od zakona, u čemu joj pomaže grupa samostalnih boraca za pravdu i bolji život stanovnika Meksika. Svesna da je njen ubijeni suprug Diego bio marioneta pod sigurnom rukom kartela i meksičkih moćnika, Emilija kreće u čini se nemoguću misiju...

Snimljeno i emitovana ukupno 27 epizoda u dve sezone.

 

NOVO - Raste interesovanje za Ozge Yagiz i seriju Safir

By: TV Exposed