Raste interesovanje za Ozge Yagiz i seriju Safir

Kako se TV serija Safir nastavlja ponedeljkom uveče na ATV-u, interesovanje za glavnu glumicu serije, Ozge Yagiz, takođe raste eksponencijalno.

Raste interesovanje za Ozge Yagiz i seriju Safir

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja je svoje ime proslavila brojnoj publici ne samo u Turskoj, već i u inostranstvu svojom TV serijom Yemin / Zakletva, kasnije je mnogo napredovala na različitim projektima.

Ozge Yagiz, koja je preuzela važnu odgovornost kao glavna ženska uloga u seriji Safir, koja se ove sezone snima u Kapadokiji, ponovo je postala jedna od važnih tema na dnevnom redu na društvenim mrežama, pošto je do sada na sjajan način iznela ulogu.

Serija Safir je postala poznata kao serija koja svojom dobrom pričom i predanim i uspešnim igrama mladih glumaca privlači pažnju kako u domovini tako i u inostranstvu.

Jaka grupa publike

U 9. epizodi, koja je emitovana prošlog ponedeljka, došlo je do blagog pada gledanosti serije Safir.

Iako osnovna publika još nije u potpunosti uspostavljena, činjenica da i dalje ima natprosečne ocene u svim kategorijama rejtinga pokazuje da serija ima jaku grupu publike i da je interesovanje za seriju ali i glavnu glumicu na visokom nivou.

Priča o liku Feraye u seriji Safir koju tumači Ozge Yagiz, koja nastavlja da privlači sopstvenu publiku na ekran ATV-a, iako ima problema da dopre do novih gledalaca, duboko je uticala na publiku.

NOVO - Fanovi besni zbog mnogobrojnih reklama u projektu Ataturk!

By: TV Exposed