Turska serija Askimiz Yeter / Naša ljubav je dovoljna – radnja i glumci

Digitalna platforma turskog nacionalnog TV kanala TRT1, Tabii, koja se ističe originalnom produkcijom, emituje veoma zanimljive serije.

Turska serija Askimiz Yeter / Naša ljubav je dovoljna – radnja i glumci

Foto Credits: IMDB

Među ovim projektima pažnju privlači i veoma zanimljiva serija pod nazivom Askimiz Yeter ili u prevodu Naša ljubav je dovoljna.

Ecem i Cenk, par koji je tri godine u braku u TV seriji Askimiz Yeter / Naša ljubav je dovoljna, zahvaljujući svojoj ljubavi uspeva da prevaziđu sve poteškoće, iako s vremena na vreme doživljavaju svađe, nesporazume ili ogorčenosti.

U projektu Askimiz Yeter, sa poznatim imenima kao što su Ibrahim Umit Kantarcilar, Berna Koralturk, Aras Senol, Nursena Yilmaz i Selda Ozbek, ispričana je priča o Ecemu i Cenku, paru koji je tri godine u braku i oko kog se vrti centralna priča ove serije.

Ljubav pobeđuje

Slatka vremena braka su prošla, a glavni sukobi u svakom braku su počeli da se pokazuju.

Razlike u mišljenjima ponekad izazivaju svađe i negodovanje. Ali kao što svako veče ima jutro, tako male nevolje imaju i lek. I to je ljubav koju gaje jedno prema drugom.

Ovom ljubavlju pobeđuju svaku neprijatnost. Njihovi prijatelji, koji ih nisu ostavljali same na životnom putu, u velikoj meri su doprineli njihovom braku.

Tu je video najava nove turske digitalne serije Askimiz Yeter / Naša ljubav je dovoljna.

NOVO - Onur Seyit Yaran se zahvalio na podršci nakon napuštanja serije Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed