Latino serija Amar y Vivir | Ljubav na note – radnja i uloge

Amar y Vivir | Ljubav na note je latino serija emitovana 2020. godine. Reč je o projektu koji je dobio poprilično dobre komentare i koji se još uvek emituje u nekim zemljama širom sveta.

Latino serija Amar y Vivir | Ljubav na note – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Amar y Vivir | Ljubav na note je po mnogima nezaboravna priča u kojoj je ljubav stavljena na pravi test. Irene, mlada pevačica grupe pod nazivom “Los Milagroso”, koja sanja da bude poznata, upoznaje Hoakina, mladog mehaničara koji sticajem okolnosti ulazi u kriminalnu mrežu kako bi otkrio gde se nalazi njegova sestra koja je nestala.

Irene I Hoakin ukrstiće sudbine boreći se za svoje snove i vrlo brzo shvatiti da ne mogu jedno bez drugog, iako će njihova borba da budu zajedno biti zaista intenzivna i često bolna.

Irene Romero (koju tumači sjajna mlada glumica Ana Maria Estupinjan) je glavni  ženski lik u seriji Amar y Vivir | Ljubav na note i ona je rođena da bude pevačica. Tokom školovanja je pobeđivala na gotovo svim muzičkim takmičenjima na kojima je učestvovala. Njena majka koja se zove Magola je nikada nije podržavala, dok joj je njen otac Salvador Romero uvek davao vetar u leđa i neophodnu podršku.

Ipak, Irenina realnost je malo drugačija – ona radi kao prodavačica na pijaci, dok je pevačka karijera samo san. Hoakin Herera (kod tumači Karlos Tores) je snažan, ozbiljan čovek koji vodi poreklo sa sela i koji je od malena učio da obrađuje zemlju na farmi svojim rukama.

Salvador Romero (Hulio Sancez) je Irenin otac – čovek koji je jak čovek, uvek spreman da pomogne svojim komšijama i nosi robu mušterijama. Njegov najveći san je da vidi kćerku Irene kako postaje velika zvezda kolumbijske muzike. I sam je u mladosti voleo muziku, bavio se njom i bio član nekoliko muzičkih grupa kao pevač i gitarista. Uspeo je da postane poznati izvođač, ali ga je problem sa pićem malo po malo udaljio od umetničke karijere.

Tako je na kraju završio na najvećoj voćarskoj tezgi na pijaci koju drži njegova supruga I Irenina majka Magola (koju tumači sjajna Alina Lozano). Magola je oduvek bila veoma zahtevna prema ćerki.

Irene je nasledila karakter od majke

Svi na pijaci kažu da je Irene od majke nasledila snažan karakter koji ih identifikuje tokom rada. Rosio Galindo (Juri Vargas) je Irenina najbolja drugarica, skoro kao da joj je sestra. Došla je da radi u tetkinom štandu sa hranom još kao dete, i završila istu srednju školu u naselju La Milagrosa, zajedno sa Irene. Oduvek je privlačila pažnju muškaraca iz komšiluka, I da nije bilo Irene odavno bi “pala” u zagrljaj prvog koji joj uputi lepu reč. Ona gotovo ceo život mašta o savršenom muškarcu, a kada upozna Hoakina ubeđena je baš on “princ na belom konju” kog je oduvek tražila.

Alba Lusija Herera (Valeria Galvis) je Hoakinova mlađa sestra, jedna dobra devojka sa licem anđela. Još od rođenja Hoakin se odnosi zaštitnički prema sestri kako ne bi upala u neku od lokalnih bandi koje su vladale njihovim selom. Međutim život joj se menja iz korena kada joj usmrte majku, a ona završi kidnapovana, pretučena, ponižena i silovana od strane Don Laurovog sina. Završava u Bogoti kao striptizeta u jednom noćnom klubu svakodnevno se boreći sa pijanim mušterijama.

Da li ste gledali seriju Amar y Vivir | Ljubav na note? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Salih Bademci najavio veoma emotivnu seriju!

By: TV Exposed