Serija Armas de mujer | Žensko oružje – radnja i uloge

Armas de mujer | Žensko oružje je komično-dramska internet serija koju je producirao Telemundo Streaming Studios, za Peacock-a 2022. godine.

Serija Armas de mujer | Žensko oružje – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Radnja

Priča  serije Armas de mujer | Žensko oružje se vrti oko života Angele, Sofije, Viridijane i Esmeralde, četiri žene koje su navikle na život pun izobilja zahvaljujući svojim muževima. Ipak, moraće da žive bez njih; jer policija hapsi njihove muževe zbog povezanosti sa istom zločinačkom organizacijom.

Sada i više nego ikad, Angela, Sofija, Viri i Esme će morati da udruže snage na najneobičniji način kako bi se suočile sa odsustvom svojih muževa i mogle da krenu napred. Da bi to učinile, moraće da veruju jedna drugoj i svojim najnižim instinktima da bi mogli da donose odluke, opstanka i upotrebiti “žensko oružje” koje nose u sebi.

Uloge

Uloge u seriji Armas de mujer | Žensko oružje tumače Kate del Castillo kao Angela Fernandez, Roselyn Sanchez kao Sofia Estrella, Sylvia Saenz kao Viridiana Pintos, Jeimy Osorio kao Esmeralda Rincon, Matias Novoa kao Pablo Cabello, Rodrigo Murray kao Anselmo Zuazo, Ivan Arana kao Miguel Hernández, Mauricio Isaac kao Sebastian «Sebas» Rodriguez, Jessica Lindsey kao Daniela.

 U seriji glume i Julieta Egurrola kao Enriqueta Zuazo, Hector Suarez Gomis kao Alberto, Xabiani Ponce de Leon kao Leonardo Mota Pintos, Alejandra Zaid kao Marta Cabello Fernandez, Vanessa Diaz kao Elena Mota Pintos, Jamila Hache kao Ana, Francisco Angelini kao Max, Leonardo Ortizgris kao Carlos Mota, Anthony Alvarez kao El Tigre i Polo Monarrez kao Vergara.

Emitovana je jedna sezona i osam epizoda.

NOVO - Tayanc Ayaydin u seriji Yabani / Divlji

By: TV Exposed