Radite od kuće? Evo nekoliko serija za vas

Dosadio vam je posao, rad kod kuće? 8 sati gledate u računar? Evo nekoliko serija koji mogu da vam skrenu pažnju sa posla. Predstavljamo vam pet kvalitetnih serija koje bi predstavljale kvalitetno provedeno vreme dok ih gledate. Uhvatite malog – komedija ispunjena crnim humorom Get Shorty je američka komično-dramska televizijska serija, zasnovana na istoimenom romanu ...

Radite od kuće? Evo nekoliko serija za vas

Dosadio vam je posao, rad kod kuće? 8 sati gledate u računar? Evo nekoliko serija koji mogu da vam skrenu pažnju sa posla.

Predstavljamo vam pet kvalitetnih serija koje bi predstavljale kvalitetno provedeno vreme dok ih gledate.

Uhvatite malog – komedija ispunjena crnim humorom

Get Shorty je američka komično-dramska televizijska serija, zasnovana na istoimenom romanu Elmora Leonarda iz 1990. godine, koji je premijerno prikazan 13. avgusta 2017. na Epiku.

Radnja serije prati Milesa Dalija, koji radi kao plaćeni ubica za kriminalnu organizaciju u Nevadi. Radi kćerke pokušava da promeni profesiju i postane producent filma, i da uz to "opere" novac kroz film. Umesto da kriminalni svet ostavi iza sebe, on ga slučajno donosi sa sobom u Los Anđeles. Da bi ostvario svoj cilj Dali otpočinje saradnju s Rickom Moreveather producentom nekvalitetnih filmova koji postaje Milesov partner i vodič kroz lavirint Hollivooda.

Skriveni: Prvorođeni – naučna fantastika i triler u jednom

Serija predstavlja pravi miks naučne fantastike i trilera. Do sada je emitovana jedna sezona i osam epizoda. Epizode u proseku traju oko 45 minuta.

Hellmyr je svojom voljom odsječen od društva, ali ne zna da je pod stalnomm. Jedan je od ljudi na kojima su provođeni eksperimenti. Ništa nije baš onako kako se čini, gde se mračne tajne, neočekivani identiteti i natprirodne sile konvergiraju na zadivljujuću pozadinu modernog Stokholma.

Tama – oni koji ubijaju

Tama- oni koji ubijaju je danska TV serija iz 2011. godine, koja prati izmišljenu jedinicu policije u Kopenhagenu, koja je specijalizovana za ispitivanje serijskih ubistava. Serija je u Danskoj emitovana kao pet dvodelnih priča, ali je u većini drugih zemalja emitiovana kao pet celih epizoda.

Nakon otmice devojke iz Kopenhagena, detektiv Jan Michelsen nailazi na sličan slučaj star 10 godina. Taj slučaj je neverovatno i jezivo sličan slučaju nestale devojke - Julije. Nakon detaljnog istraživanja otkriva da je u pitanju isti počinitelj. Detektivu pomaže psihologinja Louise Bergstein, a dok oni rade na slučaju nestaje još jedna devojka.

Power – krimianal i drama

Moć (Power) je američka kriminalna dramska televizijska serija koju je kreirala i producirala Courtnei A. Kemp u saradnji s Curtisom Jacksonom.

Radnja serije prati priču o Jamesu St. Patricku (Omari Hardvick), nemilosrdnom, inteligentnom dileru droge pod uličnim nazivom "Ghost", koji želi napustiti kriminalni svet, i da pređe u legitimne poslove kao vlasnik noćnog kluba.

Stranci – kvalitetna krimi serija

Serija Stranci je britanska televizijska kriminalistička dramska serija koju su stvorili Mark Denton i Jonni Stockvood, a koja je prvi put emitovana na ITV-u 10. septembra 2018. Prvobitno je nazvana White Dragon.

Jonah Mulrai je profesor čiji se svet ruši kada je njegova supruga ubijena u saobraćajnoj nesreći u Hong Kongu. Ubrzo otkriva da je ona u Hong Kongu vodila život s drugim muškarcem. Zatečen novim saznanjima pokušava da sazna što više o njenom životu kao i to zbog čega ga je lagala.

By: TV Exposed