Velika prilika za Sude Zulal Guler

Turska glumica Sude Zulal Guler rođena je u Istanbulu 2001. godine i kao mlada uspela je da učestvuje u veoma važnim projektima. Glumicu, koja impresionira svojim talentima i ima veliku bazu fanova, gledaćemo u novoj seriji Fox TV-a Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini.

Velika prilika za Sude Zulal Guler

Foto Credits: Dizilah

Nova serija, čiji je prvi trejler objavio i potpisao Avsar Film, izdvaja se kao dramski projekat. Zajedno sa Bahar Sahin, Sude Zulal Guler igra jedan od fascinantnih likova ove nove TV serije. Serija, koja govori o životnoj priči dve mlade devojke koje odrastaju u sirotištu, izdvojiće se kao projekat pun tragedije i teških trenutaka.

Bahar Sahin je već u veoma dobroj poziciji u svojoj karijeri kao jedna od najistaknutijih mladih glumica prošlog perioda. Sude Zulal Guler je, pak, malo manje poznata od Bahar, ali je ime koje je zapaženo svojim talentima.

Sude, koja je počela da glumi 2015. godine u TV seriji Mayis Kralicesi, zatim se pokazala uspešno u TV seriji Muhtesem Yuzyıl Kosem. Glumica, koja se prvi put pojavila na setu u glavnoj ulozi u TV seriji Seref Sozu, bila je razočarana ovim projektom, koji je trajao svega 4 epizode.

Potom se glumica, koja je privukla pažnju romantičnom komedijskom ulogom u TV seriji Kazara Ask, vratila drami serijom Gulumse Kaderine.

Ova nova serija je veoma važna i velika prilika da mlada glumica pokaže svoje glumačko znanje i umeće velikom broju gledalaca.

NOVO - Aras Bulut Iynemli i Songul Oden - sin i majka!

By: Milt-TV Exposed