Pelin Akil o svom liku iz serije Ben Bu Cihana Sigmazam

Oktay Kaynarca i Pelin Akil ponovo igraju zajedno nakon popularne serije EDHO. Akil će oživeti lik koji nikada ranije nije igrala u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne uklapam se u ovaj svet, koja će biti prikazana sledeće sezone.

Pelin Akil o svom liku iz serije Ben Bu Cihana Sigmazam

Foto Credits: Internet Haber

Uspešna glumica Pelin Akil igrala je lik po imenu Isabel u TV seriji Barbaroslar prošle sezone, ali je napustila seriju na kraju prve sezone. Pelin je odmah nakon Barbaroslara prihvatila ponudu Oktaya Kaynarce, sa kojim je glumila u svojoj prethodnoj TV seriji EDHO. Ovog puta, dvoje uspešnih glumaca zajedno glume u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam, koja će se emitovati na ATV TV u novoj sezoni.

Snimanje serije je nedavno počelo u Uzbekistanu i nastavlja se punom parom. Priča se i dalje čuva u tajnosti. Međutim, iz fotografija Oktaya Kaynarce u uniformi sa seta se vidi da će Ben Bu Cihana Sıgmazam biti serija puna akcije.

Akil, koja se vraća na ekran sa ovom serijom, igraće izvanredan lik!

Pelin Akil će u seriji glumiti lika po imenu Firuze. Firuze, doktorka, veoma je hrabra i ne plaši se da će se žrtvovati da bi spasila živote ljudi. Dajući izjavu o svom liku, Pelin je rekla:

„Firuze je jedan od doktora bez granica. Izlazak van međunarodnih granica za nju nije problem; Igram lik koji je zaljubljen u svog muža i koji gori od strasti prema dužnosti, bez obzira na profesiju, jezik, religiju ili rasu.”.

NOVO - Gokce Bahadir ponovo pokazala snagu svog glasa

By: TV Exposed