Gokce Bahadir ponovo pokazala snagu svog glasa

Turska glumica Gokce Bahadır preuzela je glavnu ulogu u TV seriji Sve o braku u sezoni koju smo ostavili za sobom.

Gokce Bahadir ponovo pokazala snagu svog glasa

Foto Credits: Internet Haber

Serija, koja je sezonu započela dobrom gledanošću, nastavljena je do kraja sezone, iako je gledanost opala, što je obožavaoce obradovalo gledajući glumicu na ekranu.

Gokce Bahadir ponovo je imala uspešan nastup sa likom advokatice Azre u TV seriji koja je prikazana na Fox TV-u. Tokom leta, glumica nastavlja da se odmara i učestvuje u raznim aktivnostima. Bahadir, koja se u februaru udala za muzičara Emira Ersoja, privlači pažnju podrškom koju daje muzičkim aktivnostima svog supruga tokom leta. Gokce, koja je pevala pesme na bini Emira Ersoja kao gost iznenadjenja na njegovom nastupu, takođe je doživela uzbuđenje što se posle duže pauze ponovo pojavila na sceni.

Glumica je dobila intenzivnu obuku za ples i pevanje za muzički šou pod nazivom Devojke iz Izmira neposredno pre perioda pandemije. Gokce, koja je pevala pesme Sezen Aksu uz ples na sceni, već neko vreme nije bio na istoj pošto je predstava muzičkog pozorišta prestala zbog zabrane usled pandemije.

Za Gokce Bahadir je bilo lepo iznenađenje što je ponovo srela svoje fanove na bini svog muža nakon što je započela projekat TV serije, a projekat Izmir'in Kızlari / Devojke iz Izmira je ostao malo iza.

NOVO - Demet Ozdemir je bila u panici zbog serije Dunyayla Benim Aramda

By: TV Exposed