Engin Ozturk – Nemam devojku!

Turski glumac Engin Ozturk došao je u centar pažnje zbog nove serije. Podsećamo, Engin će glumiti u novoj seriji kompanije NTC Medya.

Engin Ozturk – Nemam devojku!

Foto Credits: Haberturk

Engin Ozturk i Irem Helvacioglu će tumačiti glavne uloge u novoj seriji pod nazivom Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna. Reč je o projektu koji će biti emitovan u ovoj sezoni na televizijskom kanalu TV8. Biće to Enginov povratak na TV ekrane nakon zapažene uloge u seriji Dogdugun Ev Kaderindir.

Glumac je juče viđen u jednom od kafića u društvu dve dame. Novinari su mu odmah prišli i zatražili intervju. Pored već standardnih pitanja o novoj seriji, pripadnike medija je zanimalo i ko su dame sa kojima je Engin u društvu.

Engin Ozturk je i pre nego što je novinar završio pitanje o ove devojke rekao da nema potrebe za raznim teorijama. Njih dve su mu samo prijateljice i ništa više od toga, nikakve dalje pretpostavke zaista nisu potrebne. Dodao je i da trenutno nema devojku, da je sam. Kada bude imao nekog u svom životu, neku novu devojku to neće kriti, svi će znati za to, poručio je popularni turski glumac.

Ono što svakako raduje je činjenica da ćemo ga uskoro ponovo gledati na TV ekranima. Premijera njegove nove serije će biti u narednih mesec-dva.

NOVO - Priprema se serija zasnovana na poznatom turskom filmu Organize Isler

 By: Milt-TV Exposed