Sen Cal Kapimi sezona 2 - "Mini Eda" već osvojila srca gledalaca!

Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata biće nastavljena početkom juna. Datum premijere druge sezone je nekoliko puta pomeran, a juče je definitivno potvrđen.

Sen Cal Kapimi sezona 2 - "Mini Eda" već osvojila srca gledalaca!

Foto Credits: SuperHaber

Ono što je promenjeno od samog starta i što se znalo od ranije jeste dan emitovanja serije. Serija će ponovo biti emitovana sredom. Prve informacije su glasile da druga sezone serije Sen Cal Kapimi počinje 9. juna. Nakon toga, pominjan je 2. jun. Na kraju je ipak odlučeno da druga sezona počne kao što je i prvobitno najavljeno, u sredu 9. juna. Već je dobro poznato i to da će se radnja serije odvijati pet godina nakon radnje u prvom delu. Vremenski razmak doneće i nova imena u glumačkom kadru, odnosno nove likove u radnji.

Najveću pažnju privukla je malena Maya Basol koja će u seriji tumačiti ulogu Edine i Serkanove kćerke Kiraz. Juče je objavljena još jedna video najava u kojoj su Serkan i Kiraz imali "ozbiljan" razgovor. U njemu je malena Kiraz prebacivala Serkanu neke stvari baš kao što je to radila Eda u prvom delu serije. Čak se ponavljaju i neke fraze koje je Serkan ranije upućivao Edi, a sada upućuje "mini Edi", odnosno Kiraz. Nakon najave uzbuđenje fanova je na još većem nivou. Mnogi su oduševljeni izborom mlade glumice i smatraju da malena čak i liči na Edu (Hande Ercel). U novoj sezoni najavljen je povratak žanru serije kakav i treba da bude - romantičnoj komediji. Posle najnovije video najave utisci su sjajni. Ostaje da sačekamo 9. jun i vidimo kakvu avanturu u drugoj sezoni nam donose likovi iz serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Sledi nova video najava.

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Cam Tavanlar / Stakleni plafoni

 By: Milt-TV Exposed