Irem Sak - ne spava pred snimanje!

Serija Cukur, produkcije Ay Yapim počela je emitovanje 4. sezone. Irem Sak, pridružila se novoj sezoni u ulozi Seren Erdenet. Serija Cukur se vratila na ekrane posle duže pauze Poznata glumica Irem Sak koja se pridružila Cukur u 4. sezoni, objavila je svoju novu ulogu na svom Instagramu. Irem Sak, koja prvi put igra loš ...

Irem Sak - ne spava pred snimanje!

Serija Cukur, produkcije Ay Yapim počela je emitovanje 4. sezone. Irem Sak, pridružila se novoj sezoni u ulozi Seren Erdenet.

Serija Cukur se vratila na ekrane posle duže pauze Poznata glumica Irem Sak koja se pridružila Cukur u 4. sezoni, objavila je svoju novu ulogu na svom Instagramu. Irem Sak, koja prvi put igra loš lik, stavlja svoj pečat na "Cukur" likom Seren Erdenet. Irem Sak, koja glumi Seren Erdenet, rođaku Cagataya i Arıka Boke, nećaku Cengiza Erdeneta,postaje nova protivnica Kocovalijevih. Poslednji dana glumica je glavna tema društvenih mreža. Zbog uzbuđenja što je uključena u tim u novoj sezoni Irem je izjavila u intervjuu :"Nisam spavala cele neći pred dolazak na snimanje prvog seta, i to se dešava".

By:TV Expose