Sila Turkoglu drži vrh popularnosti na društvenim mrežama!

Aktivnost turskih glumaca na društvenim mrežama raste, a lista najpopularnijih glumica se ažurira svake nedelje.

Sila Turkoglu drži vrh popularnosti na društvenim mrežama!

Foto Credits: DiziCentral

Najpopularniji turski glumci proglašeni su putem poruka koje je TV Adba podelila od 25. aprila do 1. maja na tviter okruženju.

Glumice, koje se nalaze u prvih 10 na listi, najistaknutija su imena poslednjih godina, koja su ostvarila uspešna dela.

Naravno, često vidimo dva imena na vrhu ove liste. Zadivljujući svojim uspehom u seriji Emanet, Sila Turkoglu je povećala svoju moć interakcije na društvenim mrežama, a njen uspeh se uvećao serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Prestigla Su Burcu

Sila Turkoglu, koja igra glavnu žensku ulogu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice sa likom Doge, nadmašila je Su Burcu Yazgi Coskun na rang listi koja nosi naziv i donosi nam najpopularnije turske glumice.

Su Burcu Yazgi Coskun, koju smo gledali i gledamo kao Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, bila je na dnevnom redu društvenih medija već 3 godine i glumica je koja je obično na vrhu ove vrste istraživanja.

Coskun, koja je pred kamerama od malih nogu i pridružila se listi najuticajnijih glumaca u adolescenciji, ove nedelje je malo zaostala za protivnicom i zauzela drugo mesto. To otkriva koliki su uspeh ostvarile Sila Turkoglu i Su Burcu Yazgi Coskun, koje se obično nalaze na prve dve pozicije takve liste, i sa kojim se imenima takmiče.

Tu je i kompletna lista koju je objavila Adba TV.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Transformacija Devin u seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed