Sutra počinje serija Bahar: Uyanmaya Hazir Misin | Bahar: Jeste li spremni da se probudite?

Projekat Bahar: Uyanmaya Hazir Misin | Bahar: Jeste li spremni da se probudite, nova serija, sada će pokušati da bude jedna od alternativnih produkcija utorkom uveče.

Sutra počinje serija Bahar: Uyanmaya Hazir Misin | Bahar: Jeste li spremni da se probudite?

Foto Credits: Internet Haber

Serija Bahar: Uyanmaya Hazir Misin | Bahar: Jeste li spremni da se probudite?, čija će prva epizoda biti emitovana 13. februara uveče, ima dva uticajna glumca u glavnim ulogama.

Demet Evgar i Bugra Gulsoy, koji dodaju vrednost produkcijama u kojima su do sada učestvovali i maestralno prikazuju različite likove, glume u novoj seriji.

Serija Bahar: Uyanmaya Hazir Misin | Bahar: Jeste li spremni da se probudite?  ima snažnu priču i dobru glumačku ekipu.

Dobra glumačka ekipa

U komentarima mnogih gledalaca na društvenim mrežama navodi se da nije moguće da projekat u kojem učestvuju Bugra Gulsoy i Demet Evgar bude loš i da veruju da će njihova energija i jaka harmonija sve okružiti.

Uz ovako pozitivna razmišljanja, ostalo je samo nekoliko sati do prve epizode ​​serije Bahar koju publika željno iščekuje.

Serija Bahar će se emitovati na Show TV-u u produkciji MF Yapima. Glumačka ekipa serije uključuje sledeća imena: Demet Evgar, Bugra Gulsoy, Mehmet Yilmaz Ak, Ecem Ozkaya, Fusun Demirel, Elit Andac Cam, Demirhan Demircioglu, Nil Sude Albairak, Sena Kalip, Alisa Sezen Sever i Hatice Aslan.

NOVO - Kaan Yildirim baš nema sreće sa novim serijama!

By: TV Exposed