Sila Turkoglu postaje jedan od najvažnijih elemenata serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

Lik Doge, koju igra Sila Turkoglu, ističe se kao jedan od najvažnijih elemenata serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Sila Turkoglu postaje jedan od najvažnijih elemenata serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

Foto Credits: IMDB

Sila Turkoglu, istaknuto ime serije, od kojih su do sada emitovane 42 epizode, u periodu je u kojem je svojim glumačkim nastupom najsnažnije nastupila u karijeri.

Činjenica da je Sila Turkoglu, koja ima dobar imidž partnerstva sa Dogukanom Gungorom, na snažnom putu u karijeri, veoma pozitivno utiče na njene fanove u okruženju društvenih mreža.

Sa nestrpljenjem se očekuje i 43. nova epizoda serije Kizilcik Serbeti. Jer, kada će Pembe okriviti Dogu, priča će postati mnogo zanimljivija.

Velika pobuna

U novoj epizodi, Pembe će napraviti veliku pobunu. Pembe, koja krivi svoju snaju Dogu za ono što se dogodilo, takođe je odlučna da ne dozvoli njenom sinu Fatihu i Dogi da se venčaju.

Dok se 43. nova epizoda, u kojoj će lik Doge biti istaknut, iščekuje s uzbuđenjem, jaka slika serije na društvenim mrežama i rejtingu se nastavlja.

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, čija je 42. epizoda emitovana u petak uveče, ponovo je postigla veoma jaku gledanost i zauzela prvo mesto u grupama AB i ABC1. Serija, koja je uspela da dovede sopstvenu publiku na ekran u totak kategoriji, zauzima drugo mesto posle serije Yali Capkini / Vodomar.

NOVO - Serenay Sarikaya o novoj seriji Kimler Geldi, Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao

By: TV Exposed