"Južni vetar 2" će biti prepun TURBO akcije

Snimanje filma “Južni vetar 2” počinje čim to dozvole uslovi vezani za epidemiju koronavirusa. Interesovanje za film i seriju se ne smanjuje, a u centru pažnje medija u Srbiji je često i režiser Miloš Avramović. Režiser je u razgovoru za MONDO potvrdio da će radnja nastavka filma “Južni vetar” biti bazirana na povratku mlađeg od ...

"Južni vetar 2" će biti prepun TURBO akcije

Snimanje filma "Južni vetar 2" počinje čim to dozvole uslovi vezani za epidemiju koronavirusa.

Interesovanje za film i seriju se ne smanjuje, a u centru pažnje medija u Srbiji je često i režiser Miloš Avramović.

Režiser je u razgovoru za MONDO potvrdio da će radnja nastavka filma "Južni vetar" biti bazirana na povratku mlađeg od braće Maraš iz Amerike. Od ranije je poznato da neće biti veliki broj novih likova. Avramović je precizirao da će ih biti četiri do pet, a kako sam kaže čeka nas "turbo priča".

"U seriji smo se malo više bavili likovima, socijalnom dramom i bilo je žestoko. Sada se vraćamo pravom, uzbudljivom bioskopskom filmu koji će imati puno akcije i puno emocija. Mogu da vam otkrijem da se Maraš vraća iz Amerike i svašta će se dešavati između njih. Biće to jednostavna, ali dinamična priča. Novih likova u filmu neće biti mnogo – četiri ili pet novih likova. Kao što rekoh, biće jednostavna priča, ali turbo", rekao je portalu MONDO režiser i nastavio.

"Sad ulazimo u drugu fazu, fazu kada Maraš dolazi do vrha – sledeća je tamo i ostati! Marašu neće biti lako, jer put kojim je krenuo je pun trnja i biće jako, jako težak za njega. On dobija novu perspektivu ŠTA ZNAČI biti na vrhu – biće to kao ona narodna 'daš dinar da uđeš u kolo, deset da izađeš'. Šta će biti, videćemo."

By: TV Exposed