Potvrđena peta sezona turske serije Yemin / Zakletva! Poznato da li će se Gokberk Demirci naći u njoj!

Sve prolazi, turska serija Yemin / Zakletva ne. Šalu na stranu, ovaj projekat zaista uspeva da se održi u sve surovijim uslovima za TV serije u Turskoj.

Potvrđena peta sezona turske serije Yemin / Zakletva! Poznato da li će se Gokberk Demirci naći u njoj!

Foto Credits: IMDB

Serija Yemin / Zakletva je dnevna televizijska serija koja uspeva da izbori svoj opstanak. U toku je emitovanje sezone 4 ovog projekta koji je tokom godina promenio dosta toga. Tu se najviše misli na glavne glumice.

Skoro nakon svake sezone je dolazilo do promena glavne ženske glumice u seriji i uvek se postavljalo pitanje, kako će to sve uticati na samu seriju. Do sada očigledno nije donelo neke negativne stvari, pogotovo kada su u obzir uzme najnovija vest.

Turska serija Yemin će dobiti i sezonu pet. Prema pisanju turskih medija, glavnu mušku ulogu u njoj će i dalje tumačiti Gokberk Demirci. Ovo ni ne čudi, s obzirom da je glumac postao gotovo pa zaštitno lice ove televizijske serije i mnogi projekat poistovećuju upravo sa njim.

Oni glumci koji pored Demircija opstaju u projektu u već preko 300 epizoda su Can Verel, Esra Coban, Gul Arcan. Nešto manje od 300 epizoda gledali smo Cansin Minu Gur, Berkenta Muftulera, Deryu Kurtulus, Mustafu Simseka, Barisa Gursesa i druge. Ostaje da vidimo koga od njih ćemo gledati i u novoj sezoni.

Ovaj projekat je imao svoju premijeru 18. februara 2019. godine. Serija Yemin / Zakletva se radi u produkciji kompanije Karamel Yapim a emituje na Kanalu 7.

NOVO - Turski glumci – rejting na listi IMDB-a 16.02.2022.

 By: Milt-TV Exposed