Kadir Inanir negira informaciju o seriji Cukur

Kadir Inanir demantovao informacije da se navodno priključio seriji Cukur. On tvrdi da ne zna odakle je informacija potekla i da nikakvu ponudu nije dobio. Inanır je rođen 15. aprila 1949. u Fatsi, gradu u turskoj provinciji Ordu. Od 1967. glumio je u 43 filma, a na televiziji u Butun Cocuklarım pojavio se kao Ali ...

Kadir Inanir negira informaciju o seriji Cukur

Kadir Inanir demantovao informacije da se navodno priključio seriji Cukur. On tvrdi da ne zna odakle je informacija potekla i da nikakvu ponudu nije dobio.

Inanır je rođen 15. aprila 1949. u Fatsi, gradu u turskoj provinciji Ordu. Od 1967. glumio je u 43 filma, a na televiziji u Butun Cocuklarım pojavio se kao Ali Yahia Kiroglu 2004. godine. U turskoj filmskoj industriji (Yesilcam) često je prikazivao žilavog, mačo momka koji se bori protiv nepravde. Kadir Inanır i Turkan Soray jedni su od najpoznatijih partnera turske kinematografije Yesilcam. Tokom posete Kosovu 2013. godine, Inanır je imao sastanak sa kosovskim ministrom kulture Memli Krasnikijem kako bi podstakao kulturnu i kinematografsku saradnju između Kosova i Turske. Inanır je rekao da je podržao ideju i da će lično raditi na primeni takve saradnje.

By: TV Exposed

NOVO-Majka Yagmur Unal u Yagmurinom novom projektu