Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi Osvajač Jerusalima nastavlja sa dobrim rezultatima

Najambicioznija serija sezone u Turskoj, drugom epizodom na TRT 1, Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi Osvajač Jerusalima, nastavlja svoj put na ekranu na vrhu.

Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi Osvajač Jerusalima nastavlja sa dobrim rezultatima

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi Osvajač Jerusalima, koja je drugom epizodom postigla veoma uspešne rezultate u sve tri kategorije, pogotovo AB i ABC1 u gledanosti, uspela je da postane nova pokretačka snaga ponedeljkom uveče.

TV serija Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi, koja je na ekrane iznela priču o Selahaddinu Eyyubiju, koji je pre vekova spasio sveti grad Jerusalim od okupacije, oduzela je dah svojom drugom epizodom emitovanom na ekranima TRT 1 i našla se u vrhu ocena rejtinga i društvenih mreža.

Dugoročni projekat

Sa važnim debijem nove istorijske serije sa Ugurom Gunesom u glavnoj ulozi, TRT1 je pronašao još jedan projekat koji se može uspešno nastaviti na ekranu još dugo.

U seriji Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi Osvajač Jerusalima, najambicioznije delo sezone sa snažnom glumačkom postavom i visokom produkcijom, glume Ugur Gunes, Dilin Doger, Mehmet Ali Nuroglu, Kaan Cakir, Erdinc Gulener, Tuvana Turkay, Ekin Turkmen, Akin Turkmen, Seda Yildiz i drugi.

Dok je Sedat Inci režiser ove turske istorijske serije, scenario je napisao Serdar Ozonalan. Evo prvog trejlera za 3. epizodu serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi.

NOVO - Turska serija Yargi | Presuda dobila Emmy nagradu!

By: TV Exposed