Održana gala premijera novog projekta Cengiza Coskuna

Juče je održana premijera novog projekta u kojem glavnu ulogu tumači sjajni Cengiz Coskun. Reč je o novom istorijskom projektu.

Održana gala premijera novog projekta Cengiza Coskuna

Foto Credits: IMDB

Sinoć je održana gala premijera novog filma u Turskoj. Reč je o projektu koji je privukao dosta pažnje od same najave da će biti sniman. Naziv filma je Malazgirt 1071, a glavnu ulogu u njemu tumači Cengiz Coskun. Radnja ovog filma donela je priču o ratu koji predstavlja početak turske istorije u Anatoliji. Reč je dakle o istorijsko-ratnom filmu, koji je urađen na veoma visokom nivou.

Režiseri na ovom projektu su bili Ozgur Bakar i Bilal Kalyaoncu. Scenario su pisali Ozgur Bakar i Alper Kivilcim.

Pored Cengiza Coskuna u filmu glume Vildan Atasever, Luk Piyes, Caner Kurtaran, Bahattin Cuneyt Aksakal, Iskender Bingol, Volkan Cal, Asela Demir, Nez Demir, Ali Dusenkalkar, Enes Guler i drugi.

Cengiz Coskun je u ovom turksom filmu glumio Sultana Alparslana i njegovo pojavljivanje u novom projektu raduje sve ljubitelje turske kinematografije.

Film Malazgirt 1071 je sniman u Konyi, a sve se radilo u produkciji kompanije 2506 Sinema. Film traje sat i 36 minuta i prema najavama i prvim utiscima, reč je o zaista kvalitetnom projektu.

Da li će opravdati očekivanja koja su na veoma visokom nivou, ostaje da vidimo.

NOVO - Potvrđena nova sezona serije Aynen Aynen

 By: Milt-TV Exposed