Kakva je sudbina serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

Sudeći po utiscima nakon početka, očekuje se da će porasti gledanost turske serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja je prvi put emitovana u ponedeljak prošle nedelje.

Kakva je sudbina serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

Foto Credits: Internet Haber

Ako se ovo povećanje ne ostvari, biće to prvi veliki i ambiciozan projekat u 2023. godini koji će razočarati. Očekivalo se da će serija Veda Mektubu u kojoj se pojavljuju tri važna i iskusna imena, Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar ​​i Bennu Yildirimlar, koji su zauzeli veoma čvrst stav prema projektima koje su do sada predstavili, impresionirati mnogo više gledalaca. Takođe susret Rabie Soyturk i Emrea Kivilcima u istoj seriji, koji je postao veoma popularan posebno među mladima, otkrio je snažnu sinergiju.

U seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo različiti detalji u seriji kao i priča zaslužuju pažnju. Važna pitanja kao što su glumačke izvedbe i snažna kompatibilnost lika i glumca takođe se mogu opisati kao razlike koje serija ima.

Pohvale za stajlinge

Međutim, zaslužuju da se istaknu i kostimi i detalji stajlinga koje je tim serije kreirao intenzivnim radom u pozadini. Rabia Soyturk, koja nosi jarke boje, zrači mladalačkom energijom, dok Nurgul Yesilcay nosi odeću koja se ističe crvenom, crnom i belom bojom.

Tradicionalni naglasak na majci je napravljen sa tamnoplavim i sličnim preferencijama koje odražavaju karakter Bennu Yildirimlar. Odela Selima Bayraktara i Emrea Kivilcima takođe su elegantna i privlače pažnju publike.

Gotovo nemoguće je ne privući pažnju ovim stilskim radom pažljivo urađenim za svaki lik. Ipak najbitnije, ako gledanost bude dobro prošla i priča u seriji Veda Mektubu privuče više gledalaca na ekran u narednim epizodama, sve će biti u redu. U suprotnom, sav trud će biti uzaludan…

NOVO - Mehmet Yilmaz Ak se iznenada oprostio od serije Yargi!

By: TV Exposed