Održana gala premijera turskog filma Benden Ne Olur / Šta mi se dešava!

Održana je gala premijera novog turskog filma pod nazivom Benden Ne Olur / Šta mi se dešava. Reč je o novom Netflixovom projektu.

Održana gala premijera turskog filma Benden Ne Olur / Šta mi se dešava!

Foto Credits: Internet Haber

Film Benden Ne Olur donosi priču o kako se u opisu navodi smeloj ženi i izazovom pred kojim će se naći. Detaljnijih informacija o samoj radnji nema. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Medyapim, a film je rađen po istoimenoj knjizi Asli T. Kizmaz. Premijera na Netflixu je zakazana za petak, 14. januar.

U glavnim ulogama u ovom projektu su se našli Onur Tuna i Hazal Kaya. Pored Onura i Hazal, uloge u filmu imaju i Selin Sekerci, Nur Fettahoglu, Enis Arikan, Elcin Afacan, Cem Belevi. Pored njih u filmu glume i Vahdet Cakar, Tarik Pabuccuoglu, Aysenur Yazici, i Gokhan Karacuvas.

Na poziciji režisera na ovom filmu je bio Murat Senoy. Scenaristi filma su Tarik Pabuccuoglu, Aysenur Yazici, Vahdet Cakar i Gokhan Karacuvas.

Na premijeri filma Benden Ne Olur / Šta mi se dešava su se pojavili i Hazal Kaya i Ali Atay. Glumica je dobila trku sa vremenom, bila negativna na testu za koronavirus i uspela da se dovoljno oporavi, sredi i pojavi na premijeri filma, što svakako raduje sve njene fanove.

NOVO - Asli Enver u novoj ljubavnoj vezi?!

 By: Milt-TV Exposed