Baris Arduc podelio fotografiju sa kćerkom i raznežio mnoge (FOTO)

Čestitke su pljuštale na prvoj fotografiji Barisa Arduca sa kćerkom! Poznati glumački par, Gupse Ozay i Baris Arduc, nedavno su iskusili uzbuđenje što su prvi put roditelji uzimajući svoje kćerku u naručje.

Baris Arduc podelio fotografiju sa kćerkom i raznežio mnoge (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Gupse Ozay i Baris Arduc, čije je prijateljstvo započeto na snimanju filma Deliha preraslo u ljubav, venčali su se pre dve godine venčanjem u Češmeu. Sada uživaju u roditeljstvu.

Glumac Baris Arduc, koji je dobio priznanje za svoju ulogu u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu emitovanoj na TRT1, podelio je svoju prvu fotografiju sa ćerkom na svom nalogu na društvenim mrežama nakon što je postao otac. Poznati glumac je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj nosi ćerku u nosiljci za bebe. Fotografija koju je Arduc podelio sa emodžijima za flašicu za bebe bila je preplavljena komentarima.

Mnoga poznata imena, uključujući Burcu Biricik, Zeynep Camci, Uraza Kaygıiaroglua, Sarpa Akkayu, Kerema Bursina, Cengiza Bozkurta i Hatice Aslan, čestitala su paru u svojim komentarima na objavu.

Par Gupse Ozay i Baris Arduc dali su svojoj ćerki ime Jan Asya. Jan, ime čerkeskog porekla, znači „napadan, okretan, snalažljiv, vredan i iz plemićke porodice“.

Poznati par podelio je na društvenim mrežama; objavljivanjem fotografije na Instagram storiju kćerkine ruke uz napomenu 'Veliko hvala svima koji su se javili'.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Da li je počelo snimanje serije El Turco?!

By: TV Exposed