Da li je počelo snimanje serije El Turco?!

Can Yaman, koji karijeru nastavlja u Italiji, bio je u novom projektu u društvu italijanske partnerke Francesce Chillemi, sa kojom je delio glavnu ulogu u novoj seriji Viola Come Il Mare koja će se emitovati u Italiji.

Da li je počelo snimanje serije El Turco?!

Foto Credits: DiziCentral

Italijanski fanovi sa nestrpljenjem iščekuju seriju Viola Come Il Mare, koju je par snimio za Canale 5, a koja je zakazana za 14. septembar. U saopštenju kanala navedeno je da će Viola Come Il Mare biti prva serija ove sezone. S druge strane, turski obožavaoci glumca, za kojeg se zna da ima dogovor sa Disney plusom, sa nestrpljenjem iščekuju novu seriju El Turco koju će Can Yaman snimiti za digitalnu platformu.

Najnovije deljenje oko Yamanove serije koja će se emitovati na Disney Plusu na društvenim mrežama povećalo je uzbuđenje. Poznati glumac podelio je svoju fotografiju sa svog Instagram naloga; Izbacio je belešku „Povratak u divljinu sa crvenog tepiha“ i označio Disney Plus. Radoznalost je izazvala fotografija koju je poznati glumac podelio iz glavnog grada Mađarske Budimpešte. Obožavaoci se pitaju da li je snimanje serije El Turco otpočelo.

Nakon što je osvojio Italiju, očekuje se da će Can Yaman napraviti još jedan skok u karijeri sa projektom El Turco, ovog puta dostići milione pretplatnika Disney Plus-a širom sveta. Procenjuje se da će Can  privući više pažnje u mnogim zemljama u inostranstvu pojavljivanjem na ovoj platformi.

Dok fanovi glumca sa velikom radoznalošću iščekuju vesti iz ove serije, takođe je vredno pažnje da glavna glumica serije još nije objavljena. S druge strane, Can Yaman se sprema da da novi test pred milionima sa El Turcom, što će biti jedan od najambicioznijih projekata ove digitalne platforme u Turskoj.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Kubilay Aka predmet ucene!

By: TV Exposed