Kubilay Aka predmet ucene!

Turski glumac Kubilay Aka našao se u poslednjih nekoliko dana u gotovo svim turskim medijima. Razlog za njegovo pojavljivanje nije neki novi projekat, već dešavanje u privatnom životu.

Kubilay Aka predmet ucene!

Foto Credits: Internet Haber

Prema pisanju turske štampe, Kubilay Aka je bio ucenjen. Glumcu su pretili da će objaviti njegove obnažene fotografije ukoliko ne plati određeni novčani iznos. Ovo nije prvi put da se Aka nađe u ovakvoj situaciji. Glumac je čini se i poznat po tome da voli da pravi obnažene fotografije. Ovaj put fotke su ponovo „procurile“, pa je glumac morao da zatraži pomoć u tužilaštvu.

Kubilay Aka je ne tako davno platio ucenjivaču 40.000 dolara iz istog razloga. Stiče se utisak da se ucenjivaču sve to dopalo, pa je ovaj put tražio veći iznos, odnosno još 60.000 dolara na već dobijeni iznos. U suprotnom je pretio da će objaviti fotografije i kako kaže završiti i Kubilayev lični život i karijeri.

Nakon toga Aka je odlučio da zaštitu potraži u tužilaštvu. Glumac je posetio tužilaštvo i pokrenut je postupak protiv ovog ucenjivača.

Sve to ostaje glumcu za nauk, da pripazi kakve fotografije pravi i gde iste završavaju. Da su sporne slike bile objavljene, bilo bi veoma neprijatno za ovog mladića...

View this post on Instagram

A post shared by Kubilay Aka (@kubilayakaa)

NOVO - Devet godina od premijere turske serije Medcezir / Plima i oseka

By: TV Exposed