Zvanično saopštenje produkcije povodom navodnog skandala na setu serije Masumiyet / Nevinost

Turska serija Masumiyet / Nevinost je privukla dosta pažnje. Mnogima se radnje serija dopala i projekat ima zaista dobar rejting. Međutim, izbile su već dve priče koje su okarakterisane kao skandali. U oba skandala kao glavni akter pominjana je glumica Deniz Cakir. Kompanija Gold film u čijoj produkciji se radi serija Masumiyet izdala je zvanično ...

Zvanično saopštenje produkcije povodom navodnog skandala na setu serije Masumiyet / Nevinost

Turska serija Masumiyet / Nevinost je privukla dosta pažnje.

Mnogima se radnje serija dopala i projekat ima zaista dobar rejting. Međutim, izbile su već dve priče koje su okarakterisane kao skandali. U oba skandala kao glavni akter pominjana je glumica Deniz Cakir. Kompanija Gold film u čijoj produkciji se radi serija Masumiyet izdala je zvanično saopštenje povodom ovih navodnih dešavanja.

U zvaničnom saopštenju za medije se navodi da su sve informacije vezane za Deniz Cakir u kojima je ona okarakterisana kao neka loša osoba laži. Takođe, piše i da niko nije tražio ostavku pomoćnika kostimografa Cagataya Gorgena kao što je on tvrdio. Iz produkcije kažu da Gorgen nema nijedan dokaz njegovih reči niti svedoke. U pitanju je još jedna u nizu laži stoji u tekstu koji je dostavljen predstavnicima medija.

NOVO - Neslihan Atagul u istom projektu sa dobitnicom Oskara!

By: TV Exposed