Serkan Cayoglu - Precizan sam, čak i poranim!

 Turski glumac Serkan Cayoglu je u svom novom intervju govorio o raznim temama. Evo i šta je Serkan izmedju ostalog rekao.

Serkan Cayoglu - Precizan sam, čak i poranim!

Foto Credits: Internet Haber

Serkan Cayoglu uživa veliko poštovanje u svetu turskih TV serija. U svom novom intervjuu, glumac je o tome kako koristi svoje vreme izjavio:

“Dobro se snalazim s vremenom u ovom malom svetu, tj. sa organizacijom. Tačan sam, precizan, čak i poranim. Ako treba da nešto obavim, uradim to bez odgadjanja, tako da mi ostatak dana ostaje slobodan. Da li mogu upravljati vremenom na pravi način, vreme će dati odgovor godinama kasnije. Istina ili laž? Šta je istina i šta istina donosi sa sobom? Šta prouzrokuje greške? Kad bih mogao videti budućnost, mogao bih dati i odgovor.", rekao je turski glumac za Elle Time magazin.

U iščekivanju novog projekta

Njegov poslednji projekat, TV serija Kader Baglari | Sudbinske veze nije bio uspešan.

Serija u kojoj je Serkan Cayoglu tumačio glavnu ulogu sa Aycom Aysin Turan je završena u epizodi 5.

Fanovi se nadaju da će omiljenog glumca uskoro ponovo gledati na ekranima. Za tako nešto barem za sada nema nagoveštaja. Ipak, znajući koliki talenat i kvalitet poseduje, nema sumnje da Serkan već dobija mnoge ponude. Kada će se Cayoglu vratiti na set, zavisi od njegove odluke.

Nema sumnje da će pri izboru novog projekta biti dodatno obazriv, nakon neuspeha prethodne serije.

NOVO - Odložen početak turske serije Aska Dusman | Neprijatelj ljubavi

By: TV Exposed