Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre - Red suza, red smeha!

Iza nas je ostalo 36 epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja nastavlja da se sastaje sa publikom na Kanalu D utorkom uveče.

Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre - Red suza, red smeha!

Foto Credits: IMDB

Novu 37. epizodu serije moći ćemo da pogledamo u utorak, 31. januara. Adaptirano po istoimenom romanu Iclal Aydin, u novoj epizodi se nalazi scena koja će svima izmamiti osmeh i prijatne trenutke na ekranu. Šta bi se dogodilo kada bi se Ruchan i Nesrin prerušili jedno u drugo?

Scenaristi serije napravili su sitkom koji je sve zaprepastio. Čak i kratki trenuci prikazani u trejleru 37.  epizode ​​bili su dovoljni da se publika osmehne. Uloge Nesrin i Ruchan će se promeniti. Sa interesovanjem ćemo gledati u novoj 37. epizodi, prvo odeću, zatim stavove, i na kraju smešne momente dva lika koji se imitiraju. Ovo iznenađenje dopalo se i fanovima serije na društvenim mrežama.

Gledaoci, koji su komentarisali „Ruchan i Nesrin su bili tako slatki“, pitaju se kako je ovaj duo, koji su imitirali jedno drugo, došao do ove tačke u priči. S obzirom da Mustafa daje ponudu za brak Deriyi, oni će takođe biti zapaženi. Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, u kojoj možete da se zabavite, emotivirate i prolijete suze, učiniće da publika doživi veoma različite emocije. Međutim, goruća stvarnost serije Uc Kız Kardes su drama i suze... Iako ćemo gledati smešne trenutke u 37. epizodi, suze koje Turkan lije neće stati. Ponovo će biti turbulentnih trenutaka u priči serije, jer Somer misli da je pogrešio i ispostavilo se da je Turkan trudna.

Obožavaoci serije Uc Kiz Kardes sa nestrpljenjem su iščekivali novu epizodu, koja je veoma zanimljiva, ponekad zabavna, ponekad plačljiva i uglavnom zanimljiva.

NOVO - Raste uzbuđenje pred početak serije Aile / Porodica

By: TV Exposed