Kerem Bursin poslao emotivnu i snažnu poruku (VIDEO)

Turski glumci TV serija imaju veliku bazu obožavatelja u inostranstvu, a Kerem Bursin je poznat kao jedno od najpopularnijih imena poslednjih godina.

Kerem Bursin poslao emotivnu i snažnu poruku (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Poznatog glumca obožavaoci cene i kao jedno od imena koja uvek pokazuju svoju različitost u pogledu odgovornosti i društvene svesti. Posle dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara, efikasan način je bio da Kerem Bursin dođe do svojih obožavalaca putem društvenih mreža, kao i mnoga poznata imena.

Obraćanje Kerema Bursina svojim fanovima na engleskom među aktivnostima pomoći onima koji su stradali u zemljotresu u Turskoj bio je važan znak i konkretan korak podrške. Mnogi fanovi Kerema Bursina, posebno u inostranstvu, odgovorili su komentarima navodeći da su sproveli razne aktivnosti podrške nakon ovog deljenja videa. Divljenje Keremu, koje se proširilo po celom svetu, bilo je važan događaj kao vapaj za pomoć na društvenim mrežama u ovoj velikoj katastrofi zemljotresa koju je doživela Turska.

Preko 1.3 miliona pregleda

Video deljenje, koje je za 24 sata imalo više od 550 hiljada pregleda na Tviteru, proširilo se različitim kanalima i gledalo ga je široka publika. Glumac, koji je podelio istu objavu na svom Instagram nalogu, uspeo je da dopre do široke grupe obožavalaca sa više od 800 hiljada pregleda na toj društvenoj mreži.

Pozitivan odgovor fanova na molbe glumca, koji svojim tečnim engleskim jezikom širi potrebu Turske za solidarnosti širom sveta, izdvaja se kao drugačiji odraz velikog uspeha turske industrije TV serija poslednjih godina. Kerem Bursin je podelio sledeću poruku na svom nalogu na društvenim mrežama prvog dana zemljotresa:

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

„Naš bol je tako veliki! Budimo jedno! Ne pokazuju li ove katastrofe, ovi bolovi kroz koje živimo...? Naše molitve su jedna, naš bol je jedan, naša ljubav je jedna. Ozdravi što prije, Turska moja.”.

NOVO  - Najsladji duo serije Sadakatsiz ponovo se sreo u seriji Guzel Gunler

By: TV Exposed